Serveis

A S1GLA apostem per l’elaboració de projectes singulars

Arquitectura Singular

El procés creatiu i la gestió d’obres prenen una importància global

S1GLA és una empresa especialitzada en reformes integrals, interiorisme i projectes d’arquitectura, formada per professionals reconeguts que ofereixen un servei integral i l’elaboració de projectes singulars. El procés creatiu i la gestió d’obres se situen al centre de l’engranatge de S1GLA.

Per què S1GLA Studio?

Gaudeix del procés

Gaudeix del procés

Conjuntament amb els nostres clients, busquem solucions senzilles, intel·ligents i ajustades a les seves necessitats.

Arquitectura sostenible

Arquitectura sostenible

Ens preocupem per la sostenibilitat, l’eficiència energètica, els detalls i la qualitat personal del nostre servei. Treballem amb materials naturals y duem a terme estudis lumínics i climàtics en projectes integrals.

Realitat virtual

Realitat virtual

Sempre treballem amb projectes 3D, perquè així tots podem anticipar el resultat final. Utilitzem ulleres 3D i un entorn virtual que permet a l’usuari submergir-se completament en un món visual. Així, sorgeixen noves formes de comunicació i de comprensió dels projectes.

Fàcil i sense sorpreses

Fàcil i sense sorpreses

Treballem amb una selecció de materials que garanteixen una bona qualitat a un cost òptim. Desglossem els nostres projectes per oferir-te un pressupost tancat i transparent.

Obra neta i segura

Obra neta i segura

Amb la col·laboració d’industrials qualificats que comparteixen la nostra visió, t’oferim un servei excel·lent, neteja, seguretat i bon tracte amb els veïns.

Menys temps d’obres

Menys temps d’obres

Amb un projecte complet i molt detallat, i un constant seguiment de l’execució que permet resoldre imprevists al vol, reduïm el temps d’obres.

Sempre disponibles

Sempre disponibles

Disponibles durant i després del procés, per a qualsevol cosa, perquè l’èxit l’assolim quan tu comences a gaudir de casa teva.