OBRA NOVA D'UNA CASA A CARDEDEU

Casa Triangle

OBRA NOVA D'UNA CASA A CARDEDEU

Sigla logo scroll
Tipus de projecte
obra nova
Ubicació
Cardedeu, Barcelona
Metres quadrats
489 m²
OBRA NOVA D'UNA CASA A CARDEDEU 1

 

Es tracta d'un edifici triangular amb dues de les tres façanes paral·leles als veïns, i situat cap a l'interior de la parcel·la, de manera que la façana principal, orientada a SE, s'obre i domina una important extensió de jardí.

Per resoldre aquesta geometria singular, el projecte incorpora terrasses en els vèrtexs de planta primera, un gran porxo en planta baixa, i allibera l'espai central. D'aquesta manera, malgrat la seva forma triangular, els espais interiors són ortogonals.

OBRA NOVA D'UNA CASA A CARDEDEU 1

La planta baixa a petició de client, resol totes les necessitats d'un habitatge sense necessitat de comptar amb la planta pis. Consta d'un menjador, una cuina, una habitació doble amb bany complet i vestidor, un bany de cortesia i un safareig. Aquesta planta es relaciona amb la planta primera mitjançant un doble espai, situat al centre de l'edifici i que articula tot el programa.

En aquest doble espai, que disposa de llum zenital a través d'una lluerna situada a la coberta, trobem l'escala que ens porta al primer pis, on hi ha 4 habitacions dobles amb accés a les different terrasses, 2 banys complets i 2 habitacions o estades polivalents.

OBRA NOVA D'UNA CASA A CARDEDEU 1
OBRA NOVA D'UNA CASA A CARDEDEU 2
Un doble espai que articula tot el programa

Aquest habitatge d'alta eficiència energètica, s'ha resolt amb solucions singulars. L'estructura de CLT ha fabricat mitjançant control numèric i ha permès solucionar la geometria de l'habitatge amb precisió, i la façana ventilada de Neolith realça les seves línies, angles i vèrtexs, executar un biaix.

OBRA NOVA D'UNA CASA A CARDEDEU 1

La totalitat de terra (interior, exterior i piscina) i els revestiments dels banys s'han resolt amb microciment, sense juntes, donant continuïtat als espais i solucionant els angles aguts i obtusos.

OBRA NOVA D'UNA CASA A CARDEDEU 1

Finalment, un sistema domòtic integra totes les instal·lacions dona un l'habitatge capacitat per prendre decisions en l'estalvi d'energia, salubritat o il·luminació.

OBRA NOVA D'UNA CASA A CARDEDEU 1
OBRA NOVA D'UNA CASA A CARDEDEU 1
estudi d'arquitectura S1GLA Studio
col·laboradors Laura Targarona, Alejandro Caballero, Hu Run Ze
fotografia Marek Jarosz, Jose Hevia

Contacta amb nosaltres

x