Lay Z bar

Reforma d'una cafeteria - lounge bar a Shenzhen (Xina)

Tipus de projecte
interiorisme, retail
Ubicació
Shenzhen, China
Metres quadrats
285 m²

El projecte consisteix en la reforma d’una cafeteria al parc creatiu OCT Loft, a Shenzen (Xina). Es tracta d’una zona molt popular i concorreguda, amb multitud de restaurants, cafeteries i botigues de disseny.

Originalment, la cafeteria ocupava únicament la planta superior i s’hi accedia des de la planta baixa a través d’una minúscula entrada que anava a parar a l’escala d’accés. Amb la finalitat d’atreure més visitants i guanyar visibilitat, el client va decidir adquirir el petit local de la planta baixa i convertir-lo en una extensió de la cafeteria.

La planta inferior es projecta com a una gran entrada oberta i relacionada directament amb l’espai exterior. Es realitza un buidatge de l’interior i es revesteix la totalitat de les parets amb peces de bambú que, unides entre si, conformen el mobiliari del local.

A la planta superior, es manté el programa original, si bé se n’adapta el mobiliari i es rehabilita una terrassa abandonada com a zona exterior. A fi de reduir costos, es decideix concentrar el gruix de la intervenció en la planta baixa, que es converteix en un reclam de captació de nous visitants.

Nova identitat a través del bambú

El projecte d’unió vertical i redistribució dels espais es va realitzar amb una solució simple, mantenint l’escala d’accés original i utilitzant en la totalitat de les estances el bambú com a material natural de proximitat.

Un sistema de LEDs i focus integrat en l’estructura de fusta del local, ajuda a integrar la totalitat de l’espai, utilitzant tons càlids i vermellosos, a joc amb les parets i paviment vermelles del local i els paraments de bambú natural.

Documentació gráfica
estudi d'arquitectura S1GLA
col·laboradors Hu Run Ze

Contacta amb nosaltres

Truca'ns al 933 284 520

Projectes relacionats

x