Estudi d'arquitectura a Barcelona

Arquitectura singular

Bernat Riera i Sergi Puig, socis fundadors de SIGLA Studio, un dels principals estudis d'arquitectura a Barcelona, establert el 2010 i amb seu a l’Eixample de Barcelona, són joves amb experiència i èxit en el seu àmbit professional, que aposten per una arquitectura singular.

 

Bernat Riera

Cursa els seus estudis a Barcelona i Delft i es gradua el 2008. Inicia la seva activitat professional col·laborant amb altres estudis d’arquitectura, com ara RSanabria Arquitectes i Associats i TAC Arquitectes, fins que s’estableix a Hong Kong i Shenzhen, on col·labora amb l’estudi Urbanus com a director de projectes.

Sergi Puig

Cursa els seus estudis a Barcelona i es gradua el 2007. Inicia i desenvolupa la seva activitat professional col·laborant amb l’estudi d’arquitectura RSanabria Arquitectes i Associats, on es dedica a la redacció i coordinació de projectes, com ara l’edifici ESADE Creapolis o l’Institut Universitari DEXEUS.

Com ho fem?

Respectant l’essència de cada espai, aconseguim grans canvis i millores d’ús i funcionalitat, sense renunciar a un concepte de disseny clar que s’estén a totes i cadascuna de les parts del procés per a crear projectes únics i amb caràcter propi, a la mida de cada client i espai.

Clients

SIGLA Studio busca clients que comparteixin la seva visió. Persones optimistes, properes, entusiastes, amb sensibilitat per valorar els detalls i amb ganes de millorar la seva qualitat de vida. La nostra missió és empatitzar amb el client i treballar per oferir propostes que aportin valor a la manera de gaudir d’un habitatge o espai.

Col·laboradors

Hugh Hu, Anaïs Colyn, Xavier Serra, Marta Gámiz, Mariela Achón

Uneix-te al nostre equip

Envia'ns el teu CV i portfolio a work@siglastudio.com